Ga naar de inhoud

OMD 2013

OMD 2013 

Zaterdag 14 september 2013 viert Duivendrecht Open Monumentendag.

Het is dit voorjaar precies 20 jaar geleden dat Koningin Beatrix het NS overstapstation Duivendrecht opende. En het was feest! Voor de komst van alle rails voor metro en trein zijn echter grote stukken Duivendrecht weggevaagd. De geschiedenis van dit deel van Duivendrecht-Zuid en de bouw van het station worden dit jaar belicht. Van alle onze presentaties, lezingen, rondleidingen houden wij u regelmatig op de hoogte via het Weekblad, affiches en per mail, als wij tenminste over uw E-mailadres beschikken. Klik hier voor het programma: programma openmonumentendag zaterdag 14 september 2013

Sporen_uit_Verleden_en_Heden_

Volle bak voor de Verdomde Hoek

Er komt op veler verzoek een tweede presentatie door Camilla Zeguers, de maakster van het in Amsterdam bekroonde diaklankbeeld uit 1973 over de Diemerlaan met in de hoofdrol Bolle Kees Koster. Deze avond in zorgcentrum  ’t Reijgersbosch werd opnieuw door ruim 60 mensen genoten van de presentatie.